Tjänster

Vi installerar alla typer av enkla till avancerade kamerasystem. Här går utvecklingen snabbt framåt och vi ligger i framkant för att kunna erbjuda en skräddarsydd och kostnadseffektiv lösning för ert hem eller företag.

Vi är experter på alla typer av elektronisk access och arbetar med de flesta förekommande fabrikaten på marknaden. Vill ni använda er av taggar, kort eller kod istället för nycklar eller i kombination så har vi lösningen för er!

Vi säljer och monterar färdiga gallersystem, men kan även erbjuda egendesignade lösningar när utseendet är avgörande. Måttanpassade jalusier för dörrar, fönster och fasader är ett effektivt skydd och erbjuds både med elektrisk och mekanisk styrning.

Vi är specialister på alla typer av dörrstängning, både slagdörrar och skjutdörrar. Oavsett ni behöver service på en befintlig automatik eller sätta upp en ny till företaget, föreningen eller bostaden så hjälper vi er från projektering till driftsättning.

Vi hjälper till att montera och installera godkända brandlarm och utrymningslarm enligt konstens alla regler.

Du kan lämna in knivar och saxar för slipning hos oss. Vi slipar också liar, delar till köttkvarnar, sågklingor mm

Vi säkrar upp er villa eller ert företag så att ni kan sova tryggt. Oavsett ni vill ha ett larm som ”tjuter”, är kopplat till mobiltelefoner eller är uppkopplat mot larmcentral så har vi produkterna och tjänsterna.

Behöver ni förvara värdehandlingar, smycken eller kontanter på ett tryggt sätt i hemmet eller på företaget?

Vi projekterar, monterar och driftsätter bokningssystem för alla typer av ändamål. Vill ni boka tvättstugan, gymmet eller föreningslokalen i mobil eller dator? Kom då till oss så hjälper vi er på vägen.

Vi är auktoriserade låsmästare och utför både service och nyinstallation av alla marknadens förekommande fabrikat. Vi kan hjälpa er med lås, nycklar, projektera låssystem, beslå nödutrymningsvägar eller uppnå godkänd låsning.

Certifikat

swedacingenjor inbrottslarmauktoriserad lasmastare
Gå till toppen